FAQ – voor als je met een vraag zit

Ik help je graag op weg met deze reeds beantwoorde vragen. Vind je niet meteen een antwoord op die van jou? Neem dan zeker contact op of stuur een mailtje naar hello@sunnysideup.today, ik help je persoonlijk verder.

Onze maattabel helpt je op weg bij het kiezen van de juiste maat.

De meeste maten zijn unisex en dus iets ruimer. Je kan deze leuk stijlen op verschillende manieren.

We hebben geen voorbereide stock. De bestelde kledij wordt pas geproduceerd nadat er een bestelling geplaatst is. Zacht voor de natuur!

Maar SSUT is een one woman show, wat wil zeggen dat ik dit doe naast mijn werk, mijn gezin, mijn gezondheid, mijn huishouden, …

Ik reken op 5-10 werkdagen voor de productie en het klaarmaken voor verzending. Indien dit toch langer zou duren stel ik je steeds op de hoogte daarvan. Je ontvangt sowieso een mailtje van zodra jouw bestelling vertrekkensklaar is.

Lief dat je enthousiast bent over je bestelling, maar ook fijn dat je rekening houdt met mijn persoonlijke situatie ✌️

Jammer om te horen! Ik adviseer je om uitvoerig onze maattabel te bestuderen alvorens je een bestelling plaatst, maar het kan gebeuren dat dit niet voldoende was.

Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. Meer info vind je op onze retourpagina.

Onze betalingen lopen eenvoudig en veilig via het betaalplatform van Mollie. Daaruit heb je de keuze tussen Bancontact, KBC/CBC, Belfius, iDEAL of SOFORT banking (alle andere banken met hun eigen betaalterminal)

Betaal je liever op een andere manier? Drop maar een mailtje.